Email:sales@qeedon.com Zapaliti industrije Limited

Zapaliti industrije Limited

O NAMA
KONTAKTIRAJ NAS

Mobitel:+ 86 13418936126
Tel:+ 86-755-23776393
E-pošta:sales@qeedon.com

Dodati:No.401, zgrada A, Xinmao industrijski Park, Huanguan South Road, Longhua, Shenzhen, Kina
Poštanski broj:518110

O NAMA

VEHICLERGB-Kindle Industry Limited osnovana je 2013. godine, fokusiramo se na inovacije automobilskih smaragdnih LED rešenja. Učinite vožnju lakšim i sigurnijim.

Drago nam je da vam pružimo najbolje proizvode i usluge.

Glavni proizvodi uključuju 7-inčne LED farove, prednja svetla za maglu, DRL, radna svijetla, pomoćne svjetiljke i prenosna radna svjetla itd.

Konkretno, fokusirali smo se na pametno osvetljenje. Proizvodi pametne serije uključuju LED kontroler, prednja svetla, komplete za svjetlo, svjetla i RGB serije itd. Sve naše istraživanje radi poboljšanja sigurnosti na putu. Da sve svjetla postanu pametne.

Naša fabrika je uspostavila sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2008. Imamo 3 proizvodne linije, a mjesečna sposobnost svake će biti 1 milion dolara. Postrojenje je uspostavljen sistem upravljanja 6S. Sve sirovine skladištene su prema ISO 9001: 2008. Nastavićemo sa poboljšanjem upravljanja, optimizacijom proizvodne linije i istovremeno ponuditi bolji radni uslovi za radnike.

Zaptivanje se vrši u čistoj kabini automatskim dozatorom. Ovo će smanjiti prašinu. Radi 100 radnika čisti radionicu i 10 puta je efikasnija od tradicionalne čiste sobe kako bi se smanjila prašina. Pokušavamo ponudu kupcima savršene proizvode i osigurati da kupe ono što su platili.

Fića, farovi će se pričvršćivati 8 sati kako bi se lepak potpuno osušio. To je ključna procedura za osiguranje vodootporne funkcije. Pričvršćivanje bi moglo biti uverljivo ravnomerno i zapečaćeno.

Ispitne stavke završnih proizvoda uključuju volt, struju, funkcije i vibracije. Izgled svakog svetla biće pažljivo proveren. Vidljivo mesto, prašina ili drugi defekt nije prihvatljiv na površini. Nakon gore navedenih, oni će biti upakovani i savršeni.

VEHICLERGB tim

Kako više od osam godina iskustva radi u vodećoj svjetskoj auto osvetljevačkoj kompaniji (OSRAM / Valeo), naš tim za istraživanje i razvoj može ponuditi profesionalni dizajn sve u jednom. Na primer, optička rešenja, rešenja za grejanje i rešenja za napajanje itd.


Copyright © zapaliti industrije Limited. Sva prava pridržana.
QR Code